MVM Bónuszprogram részletes információk

Valósítsa meg álmait!

Az MVM Bónuszprogram segítségével könnyedén megvalósíthatja álmait a Programban résztvevő partnereink által biztosított garantált kedvezmények révén. Legyen szó otthona felújításáról, magánegészségügyi ellátásról, családi rendezvény szervezéséről, utazásról, vagy éppen új autó vásárlásáról, partnereink folyamatosan bővülő kínálatában biztosan megtalálja a céljai eléréséhez szükséges termékeket és szolgáltatásokat.
 

Hogyan működik a Program?

A Program keretében Önnek lehetősége van havi 10 000 és 200 000 Ft közötti összegért elektronikusan nyilvántartott, több célra felhasználható vásárlási utalványt venni. A vásárlási utalványokhoz automatikus bónuszkeret is jár: az utalványok értékének 40%-a. Az MVM Bónuszprogram partnereinél végrehajtott vásárlásai során Ön ebből a keretből vásárlási kedvezményeket tud érvényesíteni, így olcsóbban juthat hozzá a kiszemelt termékhez vagy szolgáltatáshoz.
A Bónuszprogram futamideje 5 év, aminek a végére akár 4 800 000 Ft összértékű bónuszkeret is elérhető. Az első év után bármikor beválthatja addig megvásárolt utalványait, sőt, a futamidő lejáratát követően további 5 évet biztosítunk Önnek a beváltásra, illetve a bónuszkeretének érvényesítésére.
 

Egyszerű beváltás

A vásárlási utalványokat és a bónuszkeretet egy vagy több vásárlás során is érvényesítheti partnereinknél, és ezek felhasználásáról elegendő a vásárlás pillanatában döntenie. Az el nem költött utalványokat és bónuszkeretet későbbi vásárlásai alkalmával használhatja fel.
Az utalványokat bármely szerződött partnerünknél beválthathatja a megvásárolni kívánt termék vagy szolgáltatás kifizetésére. A vásárláshoz mindössze egy egyedi azonosítóval ellátott kupon szükséges, mely tartalmazza az Ön által beváltani kívánt utalványok értékét, valamint a bónuszkeretéből érvényesíteni kívánt kedvezmény összegét. Ezt a kupont mindössze pár kattintással elkészítheti Ügyfélfiókjában. 
A bónuszkeretet az MVM Bónuszprogram partnereinél történő vásárlások során érvényesítheti a partner által az adott vásárlásra meghatározott kedvezmény mértékéig és összegéig, az első utalványvásárlásról szóló számla kifizetését követő 13. hónaptól.

A vásárlás értékének kiegyenlítésére Önnek többféle lehetősége is van:

  • csak a vásárlási utalványait váltja be

  • csak a partner által meghatározott kedvezményt érvényesíti a bónuszkeretéből

  • vásárlási utalványait és bónuszkeretét is igénybe veszi a vásárlásnál

Ha a megvásárolni kívánt termék vagy szolgáltatás partnerkedvezménnyel csökkentett ára meghaladja a rendelkezésére álló vásárlási utalvány értékét, a különbözetet a vásárlás helyszínén az eladáshely által elfogadott fizetési módok valamelyikével kell fedezni.
 

< < < Kattintson a kalkulátor ikonra és számolja ki kedvezményét!