Fogászati ellátás - Profident

15% kedvezmény minden 500.000 Ft kezelési terv érték feletti fogászati beavatkozásra

Ha implantátum, akkor Profident!

A budapesti magán fogászati ellátás egyik meghatározó szereplője voltunk és vagyunk, negyedszázada őrizzük vezető pozíciónkat. Kiváló szakmai csapatunk a belváros szívében, az Astoriánál fogadja pácienseit a legmagasabb szakmai tudással és technikai felkészültséggel, megbízható minőséggel és elérhető árakkal.
Fő profilunk a fogászati implantológia, de természetesen a fogászat egyéb területeit illetően is kiváló specialistákkal büszkélkedhetünk! Bármilyen fogászati problémával forduljon is hozzánk, garantáltan orvosoljuk azt!  

Az MVM Bónusz program keretében valamennyi, 500.000 Ft kezelési terv érték feletti fogászati beavatkozásunkhoz 15% kedvezménnyel juthat hozzá.

A 15% kedvezményt a több ülésből álló kezelések mindegyikéből jóváírjuk. Az engedmény abban az esetben érvényesíthető, ha Ön a kezelés valamennyi fázisának költségeit az NBP Vásárlási Kuponnal fedezi! A kedvezmény egyéb akciókkal nem vonható össze!

Kedvezmény érvényesítéséhez szükséges feltétel

500.000 Ft feletti kezelési terv érték, a kezelés minden fázisában felmerülő költség az NBP Vásárlási Kuponnal fedezendő.

Kedvezmény felhasználásának helye

1075 Budapest, Károly krt. 1., félemelet/1. 

www.profident.com