Elektro Profi | Villanyszerelési és világítástechnikai termékek széles választéka 8-16% kedvezménnyel

Villanyszerelési és világítástechnikai termékek széles választéka 8-16% kedvezménnyel

Vásároljon nálunk építkezéséhez, felújításához villanyszerelési és világítástechnikai termékeket és szakmai segítség mellett plusz kedvezményt is adunk a vásárlás végösszegéből.

Az Elektro Profi Kereskedelmi Kft. széles termékválasztékkal, óriási raktárkészlettel, kedvezményes árakkal, prémium garanciával és műszaki információkkal segíti az építkezésre, felújításra vállalkozó vevőket.

A termékek több nagyobb városban lévő Szaküzleteinkben személyesen is megtekinthetőek és megvásárolhatóak és az MVM Bónusz Otthonfelújítási Program utalványai minden Szaküzletünkben beválthatóak, a kedvezmények az utalvánnyal igénybe vehetőek!

Az 1991-ben alapított Elektro Profi Kereskedelmi Kft. a legnagyobb gyártók, világmárkák kiemelt magyarországi forgalmazója. A legfontosabb számunkra Partnereink elégedettsége, bizalma és abban nyújtott segítség, hogy Vevőink megtalálják a számukra legmegfelelőbb termékeket. 30 év tapasztalatával és kollégáink szakértelmével segítünk a választásban. Széles vevőkörünket országos szaküzlethálózatunkkal, ingyenes kiszállítással, prémium garanciával, valamint kedvezményekkel várjuk. Segítünk még világítástechnikai és ledes megvilágítások tervezésében és igyekszünk megoldást nyújtani az erősáramú villamos-ipar minden területén. 

Tagjai vagyunk egy neves, elismert európai nemzetközi szakmai csoportnak és cégünk több alkalommal elnyerte a Superbrands Business díjat, melyre nagyon büszkék vagyunk!

Kedvezmény mértéke

250 000 Ft felett 8%
500 000 Ft felett 12%
1 000 000 Ft felett 16% 

Kedvezmény érvényesítéséhez szükséges feltétel

A kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik, más akciókkal nem összevonható!

Kedvezmény felhasználásának helye*

Webáruház: www.elektroprofishop.hu

Személyesen: https://elektroprofishop.hu/boltjaink_nyitvatartas

Egyedi ajánlatok készítése, megrendelés egyeztetése:

kereskedelem@elektroprofi.hu

+36 30 425 1597

 

*Ha a vásárlási kedvezménykupon beváltásakor elakad vagy segítségre van szüksége, kérjük, először az adott partnerrel vegye fel a kapcsolatot.