Kontaktbau | 12% kedvezmény Okos tetőtér/padlás szigetelésre

12% kedvezmény Okos tetőtér/padlás szigetelésre

Korszerű fújható üveggyapot szigetelés, ami nem szúr, akár 1 nap alatt, felfordulás nélkül. Gyorsan, tisztán, garanciával. Hova ajánljuk? Borított fafödémek, padlás, könnyűszerkezetű épületek falai, födémei, nehezen elérhető épületrészek, tetőtér beépítés esetén a ferde tetőszerkezet és a gipszkarton között, gépészeti szigetelésekkel ellátott födém, ahol nehezen elérhető részek vannak. Kontaktbau - a Knauf Insulation ajánlott szakkivitelező partnere.

A fújható üveggyapot olyan területek hatékony hőszigetelésére nyújt jó megoldást, ahol a hagyományos táblás, vagy tekercses kiszerelésű termékekkel nem, vagy csak nehézkesen lehetne boldogulni, illetve tető és tetőtér gipszkarton mögötti szigetelésénél, bontás nélkül. Hőszigetelés alkalmazásával elkerülhetjük nyáron túlzott felmelegedést, télen pedig a hideg falakat. 

HOVA AJÁNLJUK?

Padlásfödémek
Tetőtér beépítés esetén a ferde tetőszerkezet és a gipszkarton között 
Gépészeti szigetelésekkel ellátott födém, ahol nehezen elérhető részek vannak és rendkívül nehézkes lenne táblás anyag UTÓLAGOS használata 
Borított fafödémek 
Könnyűszerkezetű épületek falai, födémei 
Nehezen elérhető épületrészek

MIÉRT A FÚJHATÓ ÜVEGGYAPOT? 

EXTRA KÖRNYEZETBARÁT
Kötőanyagot és egészségre káros összetevőket nem tartalmaz, természetes alapanyagokból készült. Környezetbarát, csökkenti a CO2-kibocsátást. Nem tartalmaz rágcsáló irtó vegyszereket, sem gombamentesítőt, sem égéskésleltetőt.

EXTRA GYORS KIVITELEZÉS
Egyszerűen alkalmazható nehezen megközelíthető területeken is. Gyors munka, kevesebb munkadíj, akár 1 nap alatt elkészülhet a szigetelés. Időjárástól függetlenül is elvégezhető, akár télen is, belülről.

EXTRA HATÉKONY KIVITELEZÉS
A befújógép segítségével bontás nélkül és gyorsan tiszta munka végezhető, nincs felesleges hulladék és felfordulás. Pontosan annyit fizet, amennyi szigetelőanyagot a kivitelezés során felhasználunk.

EXTRA TELJESÍTMÉNY
Kiváló hőszigetelő képességű a fújható üveggyapot szigetelés. Deklarált hővezetési tényezője +10 °C középhőmérsékleten, laboratóriumban mérve, a testsűrűségtől függően 0,034 illetve 0,045 W/mK. Továbbá a befújásos technológiával lehetőség nyílik a födém résmentes hőszigetelésére, mely biztosítja a felfelé áramló meleg megtartását, így rendkívül költséghatékonyan és kiváló minőségben végezhető a hőszigetelés és a szigetelés nagyságrenddel gyorsabban elkészül, mint a hagyományos technológiával, valamint az eddig megközelíthetetlen födém rések is hőhídmentesen hőszigetelhetőek.

EXTRA KÖNNYŰ
Kis terhelést jelent a tetőszerkezetre (20 cm vastagságban csak 2,45 kg/m2)

EXTRA TULAJDONSÁGOK
Víztaszító, hidrofobizált, víztaszító anyaggal kezelt, nem szívja magába a nedvességet, párát, nagy páraáteresztő képességgel rendelkezik. Kártevő mentes. Nem tartalmaz rágcsáló irtó veszélyes szereket, anyaga szervetlen, nem táplálék az állatok számára. Gombák, rovarok, rágcsálók nem támadják meg.

EXTRA TŰZÁLLÓ
Az MSZ EN 13501-1 szerint A1 (nem éghető) tűzvédelmi osztályba tartozik és fokozottan nyeli el a környezeti zajokat.
 

MIÉRT A KONTAKTBAU?

- Mert a Knauf Insulation Kft. mint a Supafil termékek gyártójának – ajánlott szakkivitelező partnere vagyunk és szakszerű, szakmailag csak garantáltan kitűnő megoldást javaslunk az Ön számára.

- Mert 5 év garanciát vállalunk az anyagra és a kivitelezésre egyaránt.

- Mert hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk, szakértők vagyunk a tetőszigetelésben és ez is a fő tevékenységünk, nem csak egy a sok közül

- Folyamatosan, egyedülálló minőségű és mennyiségű szabadon elérhető információt publikálunk az érdeklődők ill. leendő ügyfeleink számára, amik segítségével betekintést engedünk a technológiába és a cégünk működésébe.

- Megbízhatóan, tisztán és igényesen dolgozunk.

- A zökkenőmentes együttműködés érdekében folyamatos tájékoztatás és kommunikáció, mind a munka elvégzése előtt mind utána, ha bármi kérdés felmerül.

Kedvezmény érvényesítéséhez szükséges feltétel

Helyszíni felmérés.

Kedvezmény felhasználásának helye*

https://kontaktbau.hu/

 

*Ha a vásárlási kedvezménykupon beváltásakor elakad vagy segítségre van szüksége, kérjük, először az adott partnerrel vegye fel a kapcsolatot.