MVM Optimum Zrt. | 4% kedvezmény napelemrendszer telepítésére

4% kedvezmény háztetőjére szabott napelemrendszer telepítésére vonatkozó ajánlatunk árából 

Miért minket válasszon? 

Igényeire tervezett kulcsrakész rendszert adunk az MVM Csoport szakértelmével

•   Háztetőjére szabott előzetes árajánlat OPTI kalkulátorunkban pár kattintással

•   Díjmentes helyszíni felmérés és ajánlatadás az ország bármely pontján

•    Teljes körű ügyintézés a tervezéstől az üzembehelyezésig

•    Napelem panelekre minimum 12 éves gyártói termékgarancia

•    10 facsemete a Földnek minden új napelemrendszer-telepítés után

 

A Google-térképes integrációval működő OPTI kalkulátorunkban telepítési címének beírásával, saját háztetőjének megkeresésével, a napelemes rendszer fogadására alkalmas tetőfelület kijelölésével, valamint fogyasztási adatainak megadásával azonnal láthatja napelemrendszerének előzetes árát, teljesítményét, valamint a tervezett rendszer környezetre gyakorolt pozitív hatásait is.

A kedvezmény érvényesítéséhez szükséges feltétel

Készítsen kalkulációt az OPTI-ban, az előzetes ajánlat elfogadásával regisztráljon, az adatainak megadása során a Megjegyzés rovatban tüntesse fel kuponkódját. Ezt követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsuk az ajánlatot.
A weben feltüntetett ár tájékoztató jellegű, a fényképes adatbekérés vagy a helyszíni felmérést követően módosulhat, így a 4%-os kedvezmény a szerződéses ajánlat árából kerül levonásra. 

A kedvezmény felhasználásának helye*

Kérjük, hogy a kalkulációt a Kalkuláció, ajánlatkérés gombra kattintva végezze el. Adatainak megadása során a kedvezmény érvényesítése miatt megjegyzésként mindenképpen tüntesse fel kuponkódját!

Kalkuláció, ajánlatkérés

*Ha a vásárlási kedvezménykupon beváltásakor elakad vagy segítségre van szüksége, kérjük, először az adott partnerrel vegye fel a kapcsolatot.