Merkapt | 15% kedvezmény légtechnikai rendszerekre és szellőztető berendezésekre

15% kedvezmény légtechnikai rendszerekre és szellőztető berendezésekre

Miért célszerű  a légtechnikai rendszer beépítése?
A modern épületek, tervezésekor a minél hatékonyabb energiamegtakarítást veszik figyelembe. Az egyre jobb szigetelő anyagok és nyílászárók lezárják az épületet, és nem engedik át a szükséges levegőt, amely hátrányosan hat a komfortérzetünkre.  
Erre a problémára szellőztető rendszer kiépítése biztosít megoldást, mivel otthonunk levegőjét szűri és mozgatja, így a párát, a penészt, az allergéneket és az elhasznált levegőt kivezeti a légtérből, és helyére friss levegőt juttat be. A  hővisszanyerés egy kiépített légtechnikai rendszer esetében 90%-os, így hosszú távon pénzt takarít meg vele.

Mire használható fel a kedvezmény?

- légtechnikai berendezések megvásárlására

- szellőztető gépek, légkezelő berendezések megvásárlására

- légtechnikai csővezetékek, légcsatorna elemek, szerelvények, befújó- és elszívó anemosztátok beszerzésére

Miért válassza a Merkaptot?

1991-ben alakult, kizárólagos magyar tulajdonban lévő épületgépészeti vállalkozás, mely teljeskörű termék és szolgáltatás palettával rendelkezik az épületgépészeti megoldások terén. Budapesten 8 kiskereskedelmi üzlettel rendelkezünk, míg vidéken Debrecenben, Győrben és Szegeden állunk nagykereskedelmi partnereink rendelkezésére. Üzleteinkben tapasztalt, szakértő kollégáink szakmai tanácsokkal, segítenek megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Kezdvezmény felhasználásának helye*

Merkapt Zrt. üzleteiben
https://merkaptonline.hu/legtechnika

 

*Ha a vásárlási kedvezménykupon beváltásakor elakad vagy segítségre van szüksége, kérjük, először az adott partnerrel vegye fel a kapcsolatot.