DC Europe | 12% kedvezmény hőszivattyús rendszer telepítéséből

12% kedvezmény hőszivattyús rendszer telepítéséből

A TecLin hőszivattyú egy, már kiforrott termékcsalád, mely az elmúlt évtizedben Európa számos más országában is helyt áll a piacon a forgalmazók saját brand neve alatt futva. A mérnökök fő célja egy kompakt megbízható gép megalkotása volt, minden készülék szigorú minőségi ellenőrzésen esik át az összerelés során. Inverteres és On/off-os készülék is elérhető a vevők igényei szerinti kiszolgálásra. Kompresszorból csak a legelismertebb beszállítók termékeit építik be mint például Copeland és Mitsubishi. Folyamatos fejlesztések révén a gyártó további területen is jeleskedik mint például a medence technika és ipari hőszivattyúk, Fan-coilok. A magas színvonal kedvező árral párosul.

Folyamatos fejlesztünk, melynek célja, hogy műszakilag a legmagasabb színvonalat tudjuk képviselni elérhető áron egy olyan eszközzel, ami hosszú távon kiszolgálja az ügyfeleinket. Hitvallásunk a termékünk, így azon dolgozunk, hogy a későbbiekben önöket egy egész termékcsaláddal szolgálhassuk ki a tőlünk megszokott magas precizitással és tartós berendezésekkel.

A DC Europe Kft.  a Fejér megyei Székesfehérváron található. A céget a Hungarosolar Zrt. (www.hungarosolar.com) hívta életre.
Az anyavállalattal közel azonos tevékenységgel azonos elveken alapuló vállalkozásunk fő profilja a családi ház méretű rendszerektől az ipari, mezőgazdasági épületeket, üzemeket, gyártó egységeket ellátó napelemes rendszerek teljes körű kivitelezése, illetve hőszivattyúk forgalmazása.

Az értékesítési termékek mellett a vállalat különböző területeken működik, beleértve a tanácsadást, a képzést és a projekt támogatását.
Minden alkalmazottunknak megvan a technikai háttere a megújuló energiaforrások terén, ami lehetővé teszi, hogy rendkívül rugalmas legyen az ügyfelek igényeinek kielégítésében, és személyre szabott megoldásokat kínáljon.

Cégünk keményen dolgozik, hogy maradjon igaz a zöld filozófiájához. Hiszünk benne, hogy csak a legjobb termékek biztosítják hosszú távú sikerünket.

Információk a hőszivattyús rendszerről

A hőszivattyú célja elsődlegesen a hőenergiával való gazdálkodás. Ezzel a környezetbarát megoldással lecserélhető a korábban használt gáz-, vagy villanykazán és jelentős megtakarítás érhető el.

A hőszivattyús rendszer előnyei
- Egyszerű, gyors telepíthetőség, szerelhetőség, programozhatóság, napi kezelhetőség. 
- Magyar mérnöki tervezés és összeállítás.
- Nagyon kedvező árfekvés – akár több millió forint különbség a hasonló rendszerekhez viszonyítva. 
- Régi- és újépítésű épületekben egyaránt létesíthető.
- Környezetbarát és energiatudatos fűtési megoldás, mivel csökkenti a széndioxid-kibocsátást. 
- Gyors szereléssel, minimális átalakítással elvégezhető. 
- Önállóan és más fűtési rendszerekkel együtt is (HIBRID módban) alkalmazható, a meglévő fűtési berendezést sem szükséges lecserélni.

Amivel érdemes felkészülni a gyorsabb tájékoztatás érdekében:
1. Meglévő gázfogyasztás /villamos/ vagy egyéb hőleadással kapcsolatos fogyasztás.
2. Fűtött alapterület 
3. Szigetelés mértéke
4. Használati melegvíz jelenlegi előállításának módja.
5. Meglévő villamos teljesítmény (pl. 3x 25A)

Önnek nincs más dolga, mint kérni kollégánk segítségét a lenti elérhetőségek egyikén.

Kedvezmény felhasználásának helye*

https://teclin.hu/

DC Europe Kft
8000 Székesfehérvár, Hadiárva utca 10.
+36 70 332 7525

 

*Ha a vásárlási kedvezménykupon beváltásakor elakad vagy segítségre van szüksége, kérjük, először az adott partnerrel vegye fel a kapcsolatot.