Gépész Holding | 8% Baxi és Atlantic hőszivattyúk

8% kedvezmény az ATLANTIC és BAXI hőszivattyús berendezésekre + ingyenes helyszíni szaktanácsadás

 Az Ép-Gépész Holding Kft megtestesítője mindannak, amit épületgépészetnek nevezünk.

A termékválasztékunk körülöleli a víz-, gáz-, fűtéstechnikai és épületvillamossági termékek egész palettáját. A teljesség igénye nélkül, kínálatunkban megtalálhatóak kazánok, radiátorok, szaniterek, klímák vagy a megújuló energiaforrásokat kihasználó napelemek és hőszivattyúk.

Elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek iránt, ezért szállítóink legnagyobbrészt olyan gyártók, akik a modern épületgépészet, az innováció és a magas színvonal zászlós hajói. 

Baxi és az Atlantic hőszivattyúk világszerte ismert olasz és francia márkák, mindkettő ötvözi a prémium tervezést, az innovációt és a csúcstechnológiát.

Egy gondosan telepített Atlantic, vagy Baxi hőszivattyú képes felezni az energiaszámlát.

  • Típusuknak köszönhetően (levegő-víz) telepítésük gyors és egyszerű, nem igénylik a kert felásását.

  • Illeszthetők a legtöbb fűtési rendszerhez: felületfűtés, fan-coil, alacsony hőmérsékletű radiátoros fűtés.

  • Nem csak új építésű, hanem meglévő épületekhez is alkalmazhatóak.

  • Nagy előnyük, hogy nem kell hozzájuk gázterv/gázbekötés, karbantartásuk és üzemeltetésük minimális költségekkel jár. A hőszivattyúk nem csak fűtésre, hanem hűtésre is alkalmasak a megfelelő kialakítás mellett.

Igény esetén tapasztalt és képzett kollégáink a helyszínen ingyenes szaktanácsadást nyújtanak, segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb készülék típust (modelltől és teljesítménytől függően). Amennyiben kéri a helyszíni szaktanácsadást, munkatársaink 10 munkanapon belül felkeresik, hogy 20% kedvezménnyel vásárolhassa meg az Ön számára legmegfelelőbb ATLANTIC vagy BAXI hőszivattyút. 

Igény esetén ajánlani tudunk - országos szinten több száz kivitelező partnereink közül - a készülék telepítéshez megbízható szakembert is. Áruházainkban, vagy webáruházunkban pedig minden szükséges rendszerelemet megvásárolhat. A hőszivattyús rendszereken kívül mindenféle víz-gáz-fűtéstechnikai termék széles kínálatával várjuk 22 szakáruházunk egyikében, vagy a gepesz.hu webáruházában.

Kedvezményes termékeink

ATLANTIC
BAXI

Kedvezmény felhasználásának helye

Webshop:

https://gepesz.hu/shop/