Hofstädter Group | 8% kedvezménnyel hideg-meleg burkolatok, szaniterek 

8% kedvezménnyel hideg-meleg burkolatok, szaniterek 

Építsük együtt a Jövő otthonát! A Hofstädter cégcsoport már több mint 30 éve elkötelezett híve a minőségi otthon eszméjének. Több mint 200 munkatársunk dolgozik nap mint nap azon, hogy vevőinknek nem csak az igényeit, de egyszerre a vágyait is ki tudjuk elégíteni. Éppen ezért tudott összeforrni egyedi nyílászárókat gyártó üzletágunk neve az innovációval és a generációkon átívelő megoldásokkal. Mindemellett az sem véletlen, hogy a minőségi szó jut eszébe először mindenkinek, amikor belép építőanyag kereskedésünkbe, mely több száz négyzetméteren mutatja be a ma és a holnap kiemelkedő gyártóinak hideg és meleg burkolatait, szanitereit és mindent, ami az igényes élettér megépítéséhez szükséges házon belül és kívül.

A Hofstädter Group évről évre egyre több neves olasz, spanyol és német beszállító céggel került közvetlen partneri kapcsolatba, és mára a piac szinte összes kiemelt szereplőjének termékeit forgalmazza.

Célja, olyan termékek és szolgáltatások nyújtása, amelyek egyedi lehetőségeket kínálnak ügyfeleiknek.

Kedvezmény érvényesítéséhez szükséges feltétel

Minimális nettó rendelési érték: 200 000 Ft  

Kedvezmény felhasználásának helye*

Online:

www.csempe-shop.hu
www.szaniter-shop.hu

Egyedi ajánlatok készítése, megrendelés egyeztetése:

Fridrich Gábor: fridrich.gabor@htuzep.hu

Hofstädter Építőanyag Centrum Kft.
2085 Pilisvörösvár, Budai út 18.

 

*Ha a vásárlási kedvezménykupon beváltásakor elakad vagy segítségre van szüksége, kérjük, először az adott partnerrel vegye fel a kapcsolatot.