Gépész Holding | 14% Baxi kondenzációs gázkazánokra

14% kedvezmény a meghatározott BAXI kondenzációs gázkazánokra

Az Ép-Gépész Holding Kft megtestesítője mindannak, amit épületgépészetnek nevezünk. A termékválasztékunk körülöleli a víz-, gáz-, fűtéstechnikai és épületvillamossági termékek egész palettáját. A teljesség igénye nélkül, kínálatunkban megtalálhatóak kazánok, radiátorok, szaniterek, klímák vagy a megújuló energiaforrásokat kihasználó napelemek és hőszivattyúk.

Elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek iránt, ezért szállítóink legnagyobbrészt olyan gyártók, akik a modern épületgépészet, az innováció és a magas színvonal zászlós hajói.

BAXI kondenzációs kazánjaink több mint negyed évszázada a minőséget és a megbízhatóságot képviselik a hazai gázkészülék piacon. Kiemelkedően széles modulációs tartomány, folyamatos gázszabályozás és kiváló műszaki háttér jellemi, ennek köszönhetően méltán nyerték el vásárlóink, kivitelezőink és a szervizpartnerek elismerését egyaránt.
A földgáz – az alternatív energiaforrások egyre jelentősebb térnyerése ellenére – a mai napig a legfontosabb energiaforrások közé tartozik Magyarországon. A kondenzációs gázkazánok pedig képesek biztosítani a földgáz leghatékonyabb felhasználását a lakások/családi házak fűtésére és használati melegvíz ellátására, mind új épületek mind pedig meglévő rendszerek felújítása esetén. 

Számos készüléktípust kínálunk – fűtő és kombi kivitelekben egyaránt – lehetővé téve ezzel az épületek méretéhez, hőigényéhez és a felhasználók elképzeléseihez legjobban illeszkedő gázkazán megtalálását. Felkészült kollégáink, mind a kiválasztásban, mind az egyéb műszaki kérdésekben készséggel állnak rendelkezésére. 

Hogy miért a BAXI?

  • A BAXI Magyarország piacvezető kondenzációs készülék gyártója

  • A több, mint 230.000 BAXI gázkazán - ezen belül 70.000 BAXI kondenzációs kazán tükrözi a gyártó által szavatolt megbízható minőséget 

  • Országos szervizhálózat

  • Kiemelkedően jó alkatrész ellátottság az Ön kényelméért

Amennyiben a BAXI kondenzációs gázkazánt választja, biztonságban érezheti magát!

Tekintse meg a kedvezményes Baxi kondenzációs kazán kínálatunkat!

Kedvezményes termékeink

BAXI kondenzációs kazán

Kedvezmény felhasználásának helye

Webshop:

https://gepesz.hu/shop/