Merkapt | 15% kedvezmény fűtéskorszerűsítésre

15% kedvezmény kazáncserére és teljes körű fűtéskorszerűsítésre

Miért érdemes belevágnia a fűtéskorszerűsítésbe?

A fűtéskorszerűsítés célja az otthoni költségek csökkentése. Az energiaárak évtizedek óta növekednek, a növekvő költségeket pedig új, hatékonyabb fűtési rendszerekkel jól láthatóan lehet csökkenteni.

Termékek, amelyek fűtéskorszerűsítésre felhasználhatók:

- Supernova Savio kondenzációs gázkazánok, hőszivattyúk;

- Acéllemez lapradiátorok és Radeco fürdőszobai törölközőszárítós radiátorok;

- Felületfűtő- és hűtő rendszerek, falfűtési és padlófűtési anyagok;

- Fűtési szerelvények, szivattyúk, csőrendszerek.

Tapasztalt szakértő kollégáink segítenek megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő fűtési rendszert, legyen az egy egyszerű gázkazán, radiátor kiválasztása, vagy egy modern, applikációról vezérelhető falfűtés, talajszondás-hőszivattyús rendszer megvalósítása. 

Társasházi lakások gyűjtőkéményes gázkészülékcseréje estén Magyarországon egyedülállóan nálunk találja meg azt a gázkészülék típust, amely valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik.

A Merkapt Zrt. a Radeco magyarországi forgalmazója, a design radiátorok széles választékából biztosan megtalálja álmai radiátorát.
Bemutatótermeinkben lakberendező kollégánk lakberendezési tanácsadással, 3D tervezéssel segít Önnek a tökéletes otthon megteremtésében.

Virtuális bemutatótermünkben megtekintheti Supernova-Savio gázkészülékeinket, Radeco fürdőszobai radiátorainkat.

Miért válassza a Merkaptot?

1991-ben alakult, kizárólagos magyar tulajdonban lévő épületgépészeti vállalkozás, mely teljeskörű termék és szolgáltatás palettával rendelkezik az épületgépészeti megoldások terén. Budapesten 8 kiskereskedelmi üzlettel és a nagykereskedelmi központunkkal rendelkezünk, míg vidéken Debrecenben, Győrben és Szegeden állunk nagykereskedelmi partnereink rendelkezésére. 

Üzleteink listája és elérhetősége

https://www.merkapt.hu/kiskereskedesek

Kedvezmény felhasználásának helye

https://www.merkapt.hu/

*Ha a vásárlási kedvezménykupon beváltásakor elakad vagy segítségre van szüksége, kérjük, először az adott partnerrel vegye fel a kapcsolatot.