Celebration Matrac család kedvezmény - Matrackuckó

7% kedvezmény Celebration Matrac család termékeire

A Matrackuckó egy dinamikusan fejlődő, 2007-ben alakult, magyar tulajdonban lévő vállalat, ami mára az ország egyik legnagyobb alváskultúrával foglalkozó, 13 értékesítési ponttal rendelkező franchise hálózatává vált.

A saját fejlesztésű és gyártású matracok és kiegészítők gyártása mellett a nemzetközi Naturtex alváskiegészítő-, és a magyar bútor ipar termékeit is forgalmazza, valamint az Aludj jól Magyarország! projekt keretében folyamatosan monitorozza a magyar lakosság alvási szokásait és a minőségi alvással kapcsolatos igényeit.

Matracfilizófia

Jó matracot készíteni nem akkora ördöngösség, mint ahogy sokan gondolják. Valójában csupán egy kis szakértelem és jó szándék kell hozzá. Érteni kell az alapanyagokhoz, tudni kell, hogy mihez nyúljunk, ha változtatni akarunk a matrac karakterén és az sem árt, ha képben vagyunk a legújabb trendekkel és alapanyagokkal.
Mégis, a legfontosabb, hogy meg legyen bennünk a szándék, hogy jó matrac kerüljön ki a kezeink közül, mert hiába ismerünk mindent, ami a matracokkal kapcsolatos, ha nem vagyunk hajlandók belerakni apait-anyait a fekhely készítése során.
A Matrackuckónál 12 év szakmai tapasztalat gyűlt össze. Az elmúlt években több, mint 60 000 matracot értékesítettünk és családi varrodánkban 52000 darabot készítettünk el. Mégsem erre vagyunk a legbüszkébbek, hanem arra, hogy folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legmodernebb, legtartósabb anyagokat építsük matracainkba – akkor is, ha ez számunkra többletfeladatot jelent. Büszkék vagyunk a „jó szándékra”, amelyet „beleépítünk” ágybetéteinkbe.

Kedvezmény érvényesítéséhez szükséges feltétel

A kedvezmény beváltható a Celebration matraccsaládban lévő matracok vásárlása esetén a készlet erejéig a weboldalon, vagy szaküzletben történő vásárlás erejéig.

A kedvezmény az akciós termékárakra is érvényesíthető, de más kedvezménnyel, partnerkedvezménnyel nem vonható össze.

Kedvezmény érvényesítésének helye

Személyesen: https://matrackucko.hu/uzleteink

Online: https://matrackucko.hu/