Légtechnikai és szellőztető berendezések - Merkapt Zrt.

19% kedvezmény légtechnikai rendszerekre és szellőztető berendezésekre

Miért célszerű  a légtechnikai rendszer beépítése?
A modern épületek, tervezésekor a minél hatékonyabb energiamegtakarítást veszik figyelembe. Az egyre jobb szigetelő anyagok és nyílászárók lezárják az épületet, és nem engedik át a szükséges levegőt, amely hátrányosan hat a komfortérzetünkre.  
Erre a problémára szellőztető rendszer kiépítése biztosít megoldást, mivel otthonunk levegőjét szűri és mozgatja, így a párát, a penészt, az allergéneket és az elhasznált levegőt kivezeti a légtérből, és helyére friss levegőt juttat be. A  hővisszanyerés egy kiépített légtechnikai rendszer esetében 90%-os, így hosszú távon pénzt takarít meg vele.

Mire használható fel a kedvezmény?

- légtechnikai berendezések megvásárlására

- szellőztető gépek, légkezelő berendezések megvásárlására

- légtechnikai csővezetékek, légcsatorna elemek, szerelvények, befújó- és elszívó anemosztátok beszerzésére

Miért válassza a  Merkaptot?

1991-ben alakult, kizárólagos magyar tulajdonban lévő épületgépészeti vállalkozás, mely teljeskörű termék és szolgáltatás palettával rendelkezik az épületgépészeti megoldások terén. Budapesten 8 kiskereskedelmi üzlettel rendelkezünk, míg vidéken Debrecenben, Győrben és Szegeden állunk nagykereskedelmi partnereink rendelkezésére. Üzleteinkben tapasztalt, szakértő kollégáink szakmai tanácsokkal, segítenek megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Kezdvezmény felhasználásának helye

Merkapt Zrt.
https://merkaptonline.hu/legtechnika