Extrém roller vásárlás – Rollers.hu

15% kedvezmény Street Surfing Torpedo, Bandit és Ripper roller vásárlásakor

A Rollers.hu már több, mint 10 éve biztosít rollereket a sportolni vágyóknak. Széles kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára tökéletes modellt, valamint Budapesti szaküzletünkben szakértő kollégáink készséggel segítenek bármilyen kérdésben.

Street Surfing Torpedo
A Torpedo egy masszív kialakítású extrém roller, amely nagyszerű a freestyle rollerezés alapjainak elsajátítására kezdők és középhaladók számára. A 6061-es alumínium lap kiváló egyensúlyt kínál erő és súly között. A kerekek nagy tapadással bíró poliuretán futófelülettel és alumínium maggal készülnek, hogy biztosítsák a lehető legjobb stílust és teljesítményt.

Street Surfing Bandit
A Bandit az új generációs extrém roller, melyen minden adott, amire egy gyerekrollernek szüksége lehet. Szélesebb, 6061-es alumínium lap és újratervezett kormány, 100 mm-es alumagos kerekek, ABEC 9-es csapágy, strapabíró HIC kompresszió.

Street Surfing Ripper
A Ripper a Street Surfing extrém rollerek új generációja. 110 mm-es kerekeivel és 620-as kormányával szó szerint kimagaslik versenytársai közül. Komoly figyelmet fordítottak a megjelenésre is, a HIC kompressziót összefogó, 4 csavaros bilincs igazán masszív külsőt ad, amit a eloxált 6061-es alumínium lap tesz teljessé.

Kedvezmény felhasználásának helye

Online: www.rollers.hu

Személyesen: Rollers.hu 1071 Budapest, Dembinszky u. 29.