Fogászati beavatkozás - Madenta

15% kedvezmény minden 500.000 Ft kezelési terv érték feletti fogászati beavatkozásra

A város szívében található Madenta Fogászati Központ hazai és nemzetközi viszonylatban is egyedülálló felszereltséggel és páratlanul exkluzív miliővel büszkélkedhet. A Madentában nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászatra: úgy gondoljuk, hogy a mosoly helyreállításához nem elég csupán funkcionális szempontokat figyelembe venni – a tökéletes végeredményhez elengedhetetlen a legmagasabb szintű egyénre szabott tervezés és kivitelezés is!

Klinikánkon a mosoly tökéletesítése vagy helyreállítása a piacon elérhető legnívósabb eszközöket és anyagokat, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva történik. Legyen szó fogszabályozásról, full cirkon fogpótlásról, akár teljes szájrehabilitációról, mi nem csupán egy kezelést kínálunk, hanem stílust – az Ön egyedi stílusát!

Az MVM Bónusz program keretében valamennyi, 500.000 Ft kezelési terv érték feletti fogászati beavatkozásunkhoz 15% kedvezménnyel juthat hozzá.

A 15% kedvezményt a több ülésből álló kezelések mindegyikéből jóváírjuk. Az engedmény abban az esetben érvényesíthető, ha Ön a kezelés valamennyi fázisának költségeit az NBP Vásárlási Kuponnal fedezi! A kedvezmény egyéb akciókkal nem összevonható!

Kedvezmény érvényesítéséhez szükséges feltétel

500.000 Ft feletti kezelési terv érték, a kezelés minden fázisában felmerülő költség az NBP Vásárlási Kuponnal fedezendő.

Kedvezmény beváltásának helye

1075 Budapest, Madách tér 7. 

Telefonos elérhetőség: + 36 1 267 1601 vagy +36 20 561 6365

www.madenta.hu